Figi

Hemma oktober 2023

Kastrerad hane
Född: våren 2021
Storlek: 53-55 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Figis historia

Figi fick en oerhört tuff start i livet. Han hittades i augusti 2021 tillsammans med sina två syskon Fifi och Francis i ett övergivet hus i Cluj Napoca. De var svaga och sjuka, fulla av demodex och utan tillgång till mat och vatten.

Kvinnan som hittade valparna kontaktade vår veterinär Andra och bad om hjälp. Andra tog in dem till hägnet i Suceagu och gav dem all hjälp hon kunde. De badades med specialschampo för hudsjukdomen Demodex, de behandlades mot skabb och fick fiskolja och kosttillskott för huden.

Figi har nu hunnit växa till sig till en vacker unghund, och det är verkligen på tiden att han får flytta hem till sin riktiga familj. Han älskar all uppmärksamhet han kan få och han beskrivs som en trevlig hund på alla sätt och vis. Han kan bo tillsammans med andra hundar.

Även om livet i hägnet är tryggt med mat och vatten är det inget riktigt liv för en ung hund. Figi letar nu efter den riktiga familj han förtjänar. Vill du ge Figi ett föralltidhem och ett riktigt hundliv? Fyll i en intresseanmälan.