Fifi

Kastrerad tik
Född: våren 2021
Storlek: 48 cm
Adoptionskostnad: 8600 kr

Fifis historia

Fifi fick en oerhört tuff start i livet. Hon hittades i augusti 2021 tillsammans med sina två systrar Figi och Francis i ett övergivet hus i Cluj Napoca. De var svaga och sjuka, fulla av demodex och utan tillgång till mat och vatten.

Kvinnan som hittade valparna kontaktade vår veterinär Andra och bad om hjälp. Andra tog in dem till hägnet i Suceagu och gav dem all hjälp hon kunde. De badades med specialschampo för hudsjukdomen Demodex, de behandlades mot skabb och fick fiskolja och kosttillskott för huden.

Fifi har nu hunnit växa till sig till en vacker unghund, och det är verkligen på tiden att hon får flytta hem till sin riktiga familj som finns någonstans därute.

Till en början var Fifi är en blyg hund som inte riktig vågade ta kontakt med människor. Men med tiden i hägnet har hon nu kommit över sin värsta rädsla och har blivit allt mer social. Vi tror att om Fifi kommer till ett lugnt hem där hon får ta tid på sig för att känna sig trygg med sin familj så kommer hon bli en trygg och lycklig hund.

Nu letar Fifi efter den riktiga familj hon förtjänar. Vill du ge Fifi ett föralltidhem och ett riktigt hundliv? Fyll i en intresseanmälan.