Figaro

Hemma april 2024

Kastrerad hane, född 2019
Storlek: Medium
Adoptionskostnad: 6000 kr

Figaros historia

Figaro är en av de otaliga hundar som har räddats från det hårda livet som gatuhund i Cluj. Det är högst troligt att han blivit dumpad där av en ägare som inte längre ville ha honom. Tyvärr är detta en alldeles för vanlig historia i Rumänien. Hundar blir dumpade långt från sina hem, och ägarna hoppas att de inte ska kunna hitta tillbaka.

Varför tror vi att Figaro har blivit dumpad? När Alina räddade honom och tog honom till ASIPA, upptäckte hon att han hade ett chip. Dock bodde ägaren många mil från Cluj, vilket gör det osannolikt att Figaro skulle ha tagit sig så långt på egen hand, särskilt i en hektisk stadstrafik.

För tillfället bor Figaro i ASIPA:s hägn, där han är trygg, mätt och har skydd mot väder och vind. Men detta är inte ett hem för honom; det är mer som en temporär lösning i väntan på ett kärleksfullt, permanent hem.

Figaro har visat sig vara en mycket snäll hund, och han kommer bra överens med de andra hundarna i hägnet. Med sin mjuka personlighet tror vi att Figaro kommer att passa utmärkt i de flesta hem, så länge han får den kärlek och uppmärksamhet han förtjänar.

Är du intresserad av att adoptera vackra Figaro? Då är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss!