Earl

HEMMA APRIL 2023

Kastrerad hane
Född augusti 2021
Storlek: 49 cm
Adoptionskostnad: 7700 kr

Earls historia

Earl kom till Sverige i februari 2022, men fick komma till ett av våra jourhem efter en kort period. Hans omplacering berodde inte på att han på något sätt var besvärlig, utan hade andra orsaker.

Jourhemmet beskriver honom som en lekfull ung hund som älskar att busa runt lika mycket som han gillar att ligga i soffan och mysa. Han går fint i koppel och är helt rumsren. Han älskar att jobba med nosen och är jätteduktig, så vill du träna nosework eller spår är Earl hunden för dig. Han trivs bra tillsammans med andra hundar.

Earl har följt med till stan på besök. Han var lite osäker till en början, men sedan tog nyfikenheten över osäkerheten.

Vi vill inte att du som adopterar Earl har små barn. Han är absolut inte aggressiv, men blir osäker inför barn och skäller. Detta går att träna med tiden, men vi vill att eventuella barn i familjen ska vara minst äldre tonåringar.

Earl skulle trivas bäst i ett hus med inhägnad trädgård, alternativt nära en hundrastgård där han kan springa runt.

Är du intresserad av att adoptera Earl går det bra att besöka honom i Storfors innan du bestämmer dig. Han är veterinärbesiktad och har en försäkring som går att ta över om intresse finns.


Earl i Rumänien

Earl är en av Jojos valpar.

I augusti 2021 blev Jojo mamma till en stor kull på nio valpar som hon födde på gatan. En vänlig person upptäckte kullen och bad ASIPA om hjälp att ta hand om familjen. Först blev fyra av valparna hittade, men mamman syntes inte till och endast de fyra valparna togs till hägnet. Dagen efter gick samma person till platsen igen för att leta efter valparnas mamma. Hon syntes inte till men istället hittades fem nyfödda valpar till. Även dessa blev omhändertagna och fördes till sina syskon hos ASIPA. Senare den dagen stod det en liten tik utanför hägnet och viftade mjukt på svansen. Det visade sig vara mamma Jojo som hade hittat vart hennes valpar tagit vägen och till allas lycka blev den lilla familjen återförenad.

Earl har nu hunnit bli en stilig unghund som ivrigt väntar på att hitta sin riktiga familj. Han älskar all uppmärksamhet han kan få från människor och trivs bra med både katter och andra hundar. Han har också fått chansen att träffa en ponny, och han skötte sig exemplariskt!

Vill du adoptera den här charmiga snyggingen fyller du i en intresseanmälan.