Toby

Hemma april 2023

Kastrerad hane, född september 2022
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Tobys historia

Under hösten 2022 dök en tik med två valpar upp i en by i närheten av ASIPAs hägn. Hur länge denna familjen har varit där eller vart dom kom ifrån är det ingen som vet. Vad vi vet är att valparna inte hade  överleva särskilt länge då dom var smittat med parvo och utan omvårdnad och dropp hade dom gått en säker död tillmötes.

Valparna hade tur, dom var starka, och efter en tid på klinik fick denna familj komma till ett jourhem. Tiken och den ena valpen adopterades till en familj i byn, men denna familj hade inte möjlighet att adoptera alla tre så Toby fick stanna kvar i jourhemmet. ASIPA blev tillfrågat om hjälp att hitta ett hem till ljuvliga Toby här i Sverige och självklart kunde varken ASIPA eller vi säga nej till detta.

Toby är  helt återställd från sin parvo, han får bo i jourhemmet en tid framåt tills det blir en plats åt honom hos ASIPA. Han är en härlig valp som gärna leker runt och busar, men han har också förmågan att slappna av. Han älskar att mysa och kela. Han trivs bra med andra hundar och katter.

Toby kommer trivas i dom flesta familjer.

Vill du adoptera den här charmiga killen – fyll i en intresseanmälan för Toby!