Capucino

Hemma juni 2023

Kastrerad tik, född sept 2022
Storlek: 45 cm (kan växa lite till)
Adoptionskostnad: 7700 kr

Capucinos historia

Capucinos historia är som för så många andra valpar i Rumänien. Hon hade blivit övergiven i en skog nära Cluj, där Capucino försökte överleva på egen tass. Hur länge den lilla valpen hade virrat runt där i skogen, skräckslagen och ensam, är det ingen som vet. Vi vet däremot att, trots alla odds, så hade Capucino klarat livhanken och hade turen att bli hittad av en vän av Alina som var ute och gick i just den här skogen. Det blev vändpunkten för Capucino.

Alina blev förstås kontaktad av sin vän som berättade om valpen hon hittat och frågade om Alina kunde hjälpa henne att hitta ett hem till fina Capucino. Alina, som den djurvän hon är, kunde inte säga nej, trots att det redan fanns så många hundar i hägnet. Capucino fick därmed komma till ASIPA där hon blev mött av en skål mat, vatten och en mjuk bädd att sova ut i innan hon blev undersökt av veterinär och fick påbörja sitt vaccinationsprogram.

Nu har Capucino varit i hägnet ett tag och hon har visat sig vara en underbar hund som älskar både människor och andra hundar.

Vid 8 månaders ålder är Capucino ca 45 cm hög och vi tror inte hon kommer växa särskilt mycket mera.

Vill du adoptera vackra Capucino med världens snällaste ögon? Skicka då in en intresseanmälan till oss!