Lucky

Hemma juni 2023

Kastrerad hane, född 2019
Storlek: 29 cm
Adoptionskostnad: 5500 kr

Luckys historia

Alina såg ett nödrop på Facebook om en tik som levde med sina valpar på gatan. På ASIPA beslutade de att åka ut med en gång för att hämta in familjen. De hittade tiken och hämtade henne till tryggheten i hägnet, där hon fick namnet Faith. Eftersom de inte hittade några valpar åkte de tillbaka och letade igen. Tyvärr hittade de inte några valpar, men istället hittade de en övergiven liten hanhund som haltade fram med ett svårt skadat bakben. Vad som hänt honom är ingen som vet, kanske hade han blivit påkörd av en bil.

Den lilla killen som hade turen att bli hittad den där dagen fick namnet Lucky. Han fick följa med till hägnet för veterinärvård, mat, värme och trygghet.

Vid undersökningen konstaterade veterinären att Luckys bakben inte gick att rädda. Benet amputerades och Lucky har fått lära sig att det går utmärkt att ta sig runt i livet på de tre ben han har kvar. Det viktiga är att han inte har ont längre.

Lucky är en otroligt snäll och charmig liten kille som charmar alla i sin väg och som absolut inte har förlorat tron på människor trots det han varit med om. Lucky är som ett härligt lyckopiller som tar sig an livet med stort nöje. Lucky kan bo ihop med både katter och hundar.

Nu letar vi efter Luckys familj som vill ge honom den kärlek och trygghet han förtjänar. Vill du öppna ditt hem för Lucky? Fyll i en intresseanmälan!