Bowie

Hemma december 2023

Kastrerad hane, född juli 2023
Storlek: Valp som växer (15 oktober 35 cm)
Adoptionskostnad: 7700 kr

Bowies historia

Bowie, Ben och Bobo räddades av en vän till Alina hösten 2023. Kvinnan hade hört talas om fem valpar som försökte klara sig på egen tass på en byggarbetsplats. Hon fick reda på att valparnas mamma hade blivit förgiftad och dött på ett fruktansvärt sätt. Det är mycket troligt att någon avsiktligt förgiftade mamman för att valparna, utan mat och skydd, aldrig skulle överleva på egen hand. De skulle ha mött en säker, men plågsam, död.

Vi är oerhört tacksamma att Alinas vän kunde ta med sig alla fem valparna till sitt hem där de nu bor i jour. Där får de trygghet och sällskap av jourhemmets egen vuxna hund, som ger dem den kärlek och uppfostran som endast en hund kan ge en valp.

Två av Bowies syskon har redan hittat hem i Rumänien, och nu hoppas Bowie på att få chansen till ett kärleksfullt hem här i Sverige.

Bowie är en underbar valp som inte visat några tecken på specifika rädslor. Han leker och beter sig precis som en valp ska. Bowie kommer att trivas i de flesta hem, så länge han får den kärlek och uppmärksamhet han förtjänar.

Är ni intresserade av att adoptera denna otroligt charmiga valp? Då är ni hjärtligt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!