Ben

Hemma december 2023

Kastrerad hane, född juli 2023
Storlek: Valp som växer (35 cm i oktober)
Adoptionskostnad: 7700 kr

Bens historia

Ben, Bowie och Bobo räddades av en vän till Alina hösten 2023. Kvinnan hade hört talas om fem valpar som försökte klara sig på egen hand på en byggarbetsplats. Hon fick reda på att valparnas mamma hade blivit förgiftad och avlidit på ett fruktansvärt sätt. Det är mycket troligt att någon avsiktligt förgiftade mamman för att valparna, utan mat och skydd, aldrig skulle överleva på egen hand. De skulle ha mött en säker, men plågsam, död.

Vi är oerhört tacksamma att Alinas vän kunde ta med sig alla fem valparna till sitt hem där de nu bor i jourhem. Där får de trygghet och sällskap av jourhemmets egen vuxna hund, som ger dem den kärlek och uppfostran som endast en hund kan ge en valp.

En av Bens syskon har redan hittat hem i Rumänien, och nu hoppas Ben på att få chansen till ett kärleksfullt hem här i Sverige.

Ben är en underbar valp som inte visat några tecken på specifika rädslor. Han leker och beter sig precis som en valp ska. Ben kommer att trivas i de flesta hem, så länge han får den kärlek och uppmärksamhet han förtjänar.

Är ni intresserade av att adoptera denna otroligt charmiga valp? Då är ni hjärtligt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!