Boo

Kastrerad hane, född januari 2023
Storlek: ca 48 cm
Adoptionskostnad: 7700

Boos historia

I början på mars 2024 blev Alina kontaktat av djurskyddet i Cluj, Rumänien. Dom hade omhändertagit flera hundar från en gammal kvinna som bodde under fruktansvärda förhållanden och likaså gjorde hennes hundar. Kvinnan hade försökt, efter bästa förmåga, att ta hand som alla sina hundar, men då hon var extremt fattig och knappt hade pengar att köpa mat till sig själv så blev hundarna lidande. Ni kan se kvinnans hus på ett av bilderna.

Då kvinnan blev sjuk och var tvungen att åka till sjukhus blev djurskyddet kontaktat och hundarna som var magra och i dåligt skick blev omhändertagna. Alina, som är känt för att inte säga nej till en hund i nöd, blev tillfrågat om att hjälpa att ta hand om och hitta ett hem till en av hundarna, nämligen Boo, och på denna vägen är det att Boo nu lever hos ASIPA i väntan på att bli adopterad.

Boo har visat sig vara en mycket snäll och social hund som umgås fint med andra hundar, han är förtjust i människor och är även testat med katt. Vi anser att Boo kan bo med både hund och katt.

Vill ni adoptera denna vackra och trevliga kille och ge honom ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.