Sasha

Kastrerad tik, född ca juli 2021
Storlek: Ca 60 cm, ca 30 kg
Adoptionskostnad: 6500 kr

Sashas historia

Sashas förflutna vet vi inget om förutom att hon blev räddat från gatorna inne i Cluj av en kvinna som har räddat väldig många gatuhundar för att skydda dom från det hårda livet som alla gatuhundar är tvungna att leva. Kvinnan som har sett alldeles för många hundar bli slagna, påkörda, valpar som blivit slängda i soptunnor, svält och sjuka hundar, hon har inte hjärta att vända en hund i nöd ryggen.

Kvinnan har insett att hon har så många hundar hemma hos sig att hon inte kan ta hand om alla på ett bra sätt och därför har hon nu kontaktat Alina med frågan om att få hjälp att hitta kärleksfulla hem till en del av dom. Alina, som den djurvän hon är, hon skulle aldrig avböja en sådan fråga och på denna väg är det att Sasha nu är uppe för adoption.

Sasha har skadat sitt höger öga och detta ögat är borta. Vi vet inte vad hon har varit utsatt för, men vi kan nästa känna hennes smärta och förtvivlan då detta hände.
Sasha blir adopterad ut för en reducerad adoptionskostnad pga av hennes saknade öga.

En hund kan leva ett fullgott liv med bara ett öga och Sasha ser absolut inte sigsjälv som någon handikappad hund.

Sasha är en snäll och trevlig tjej som väntar på att få starta upp sitt liv som en älskad familj medlem här i Sverige. Sasha kommer bo kvar hos kvinnan i väntan på att få ett kärleksfullt hem.

Vill ni adoptera och välkomna gosiga Sasha in i er familj? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.