Bingo

HEMMA JANUARI 2024

Kastrerad hane, född juli 2023
Storlek: Valp som växer (15 oktober 35 cm)
Adoptionskostnad: 7700 kr

Bingos historia

Bingo, Bowie, Ben och Bobo räddades av en vän till Alina hösten 2023. Kvinnan hade hört talas om fem valpar som försökte klara sig på egen tass på en byggarbetsplats. Hon fick reda på att valparnas mamma hade blivit förgiftad och dött på ett fruktansvärt sätt. Det är mycket troligt att någon avsiktligt förgiftade mamman för att valparna, utan mat och skydd, aldrig skulle överleva på egen hand. De skulle ha mött en säker, men plågsam, död.

Vi är oerhört tacksamma att Alinas vän kunde ta med sig alla fem valparna till sitt hem där de nu bor i jour. Där får de trygghet och sällskap av jourhemmets egen vuxna hund, som ger dem den kärlek och uppfostran som endast en hund kan ge en valp.

Bingo och ett annat syskon blev snabbt adopterade till varsin familj i Rumänien. Men tyvärr blev det inte långvarigt för Bingo, utan familjen lämnade tillbaka honom till jourhemmet. Nu är han där tillsammans med sina bröder och väntar på att hitta ett kärleksfullt hem i Sverige istället.

Bingo är en underbar valp som inte visat några tecken på specifika rädslor. Han leker och beter sig precis som en valp ska. Han kommer att trivas i de flesta hem, så länge han får den kärlek och uppmärksamhet han förtjänar.

Är ni intresserade av att adoptera Bingo och ge honom en ny chans? Då är ni hjärtligt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!