Donna

HEMMA JANUARI 2024

Kastrerad tik
Född: november 2022
Storlek: ca 56 cm
Adoptionskostnad: 7700 kr

Donnas historia

Donna blev hitta av en kvinna som var på väg till skogen för en promenad. Då, av en slump, fick kvinnan syn på en valp på en parkering, nära stora vägar. Lilla Donna gick där bland sopor, hon var hungrig och törstig i den glödheta solen.

Kvinnan åkte iväg för att köpa lite för att köpa lite mat och vatten till Donna. Eftersom hon inte hade möjlighet att ta med valpen hem försökte hon åka från parkeringen och Donna, men då började Donna springa efter hennes bil och då kunde hon inget annat än att stanna. Donna följde med kvinnan in i bilen, överhettad och trött. Donna fick ligga i kvinnans armar och hon berättar att hon kände hur Donna slappade av och somnade i trygghet, sannolikt för första gången i sitt liv.

Kvinnan som räddade Donna fick av en slump tag i ett jourhem nära staden Cluj, som kunde ha Donna några veckor.

Hur hamnade då Donna på denna parkering bland soporna? Med största sannolikhet har hon blivit dumpad där av någon hjärtlös person som inte ville ha kvar henne.

Vi är enormt glada att Alina hittade plats i hägnet till vackra Donna och att hon nu får en möjlighet att få ett kärleksfullt föralltidhem här i Sverige.

Vi i styrelsen mötte Donna under vårat besök i hägnet i september 2023. Vi upplevde Donna som en snäll och trevlig hund som bara längtade efter att få uppmärksamhet från oss. Vi upplevde inte Donna som någon rädd tik, tvärt om.
Donna bor i samma kennel som Eddie som också han letar efter sitt kärleksfulla hem och dom kommer mycket bra överens,

Vill ni ge Donna det hem hon aldrig haft? Skicka då in en intresseanmälan till oss!