Maggie

Kastrerad tik
Född dec 2021
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Maggies historia

En dag i mars 2022 fick Alina, som jobbar för ASIPA, ett telefonsamtal från en man som tidigare reparerat deras transportbuss. Han hade hittat tre små valpar på ett fält. De var helt ensamma och oskyddade utan sin mamma. Sannolikt hade de tre valparna blivit födda av en tik som ägarna inte brytt sig om att kastrera, och när hon fått valpar har de helt enkelt slängt ut dem som skräp.

Mannen bad Alina om hjälp att ta hand om valparna för att rädda deras liv och hitta familjer till dem. Så fick Maggie och hennes syskon Happy och Smiley en ny chans! Hägnet var dock helt fullt, så det fanns inte plats för tre valpar till vid tillfället. Men en kvinna som bor i närheten erbjöd sig att vara jourhem till de tre syskonen tills hägnet kunde ta emot dem.

Maggie är nu ensam kvar i hägnet efter att hennes två bröder Happy och Smiley flyttat till familjer i Sverige. Bröderna har anpassat sig fint till sina nya liv och mår toppen här i Sverige. Nu tycker vi att det är Maggies tur att få komma hem.

Maggie är en glad ung dam, redo att börja ta för sig av livet i en egen kärleksfull familj. Vill du adoptera Maggie – fyll i en intresseanmälan!