Lina

Kastrerad tik
Född: sommar 2021
Storlek: 49 cm
Adoptionskostnad: 8600 kr

Linas historia

Lina levde första tiden av sitt liv på gatorna i Suceagu, där ASIPA har sitt hägn. Livet på gatan är hårt, en kamp för att hitta mat och skydd från kylan och människor som inte skyr våld för att schasa bort hundar som rotar i soporna.

En kall januaridag lockades Lina till maten i en hundfälla som ASIPA satt ut för att fånga in en annan hund. Det blev Linas vinstlott, och hon fick komma in till tryggheten i hägnet.

Lina trivs bra med sina hundkompisar i hägnet.

Då Lina är en osäker hund skulle hon må bäst i en familj där det finns minst en hundkompis och hon behöver en familj som har den tid och det tålamodet som kommer behövas för att hjälpa henne över sin osäkerhet. Lina är inte den som går i bett när hon blir rädd, nej, hon flyr bort från det läskiga istället. På grund av sin rädsla så passar Lina inte i en familj med små barn.

Vill du ge den blonda skönheten Lina en ny chans i livet och visa henne hur det kan vara att vara älskad av människor? Vi är säkra på att Lina kommer bli en underbar och lojal hund bara hon får en chans att visa vem hon egentligen är. Är ni dom som ska hjälpa Lina? Tveka då inte med att skicka in en intresseanmälan!