Tony

Hemma augusti 2023

Kastrerad hane, född våren 2019
Storlek: 57 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Tonys historia

Tony blev räddad från gatorna i Cluj efter att en man fick för sig att ringa den lokala polisen för att få bort honom därifrån. Att folk ringer polisen när dom stör sig på hundar betyder att en hundfångare fångar in hunden och den blir placerad i ett av dom hemska kommunala sheltren. Dessa shelter är vedervärdiga och just nu är problematiken med gatuhundar i Rumänien så stort att många av dom kommunala sheltren har börjat avliva hundar, efter låtit dom lida ett antal dagar.

Hur länge Tony bodde på gatan vet ingen, men vi vet att han var en mycket snäll och tystlåten hund som inte störde någon och som de flesta tyckte mycket om. Människorna som kände till Tony brukade ge honom mat när de såg honom och han hade det bra för att vara en gatuhund.

Efter att Alina fick höra att Tony var rapporterad till polisen åkte hon iväg för att hitta honom och fick hjälp av lokalbefolkningen. Det var en enkel sak att få med sig Tony i bilen då han var så van vid att de flesta människor var snälla och att människor betydde mat.

Väl framme hos ASIPA blev Tony undersökt av veterinär, blev vaccinerad och fick sova ut i trygghet.

Nu har Tony varit i hägnet ett tag och han har visat sig att vara otroligt snäll mot både människor och andra hundar. Han är fortfarande den lugna och tystlåtna hund som han var då han levde på gatan. Tony med sin mjuka personlighet kommer trivas i de flesta familjer.

Vill du adoptera Tony och ge honom ett värdigt liv? Skicka då in en intresseanmälan till oss. Tony hör inte hemma i ett hägn, han hör hemma i en familj!