Zuzu

Hemma april 2024

Kastrerad hane, född juni 2021
Storlek: ca 64 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Zuzus historia

Zuzu blev räddad under vintern 2022. Han låg i ett dike nära en trafikerad väg, utmagrad och i ett fruktansvärt skick och helt utan möjlighet att klara sig själv. Han var så svag att han knappt reagerade då en bil stannade för att se om hunden som låg där i diket fortfarande var vid liv.

Då damen som hade stannat sin bil såg Zuzu förstod hon direkt att han var i desperat behov av hjälp. Hon plockade försiktigt upp Zuzu, lade honom i bilen och åkte till veterinär för att kolla om han behövde vård. Det visade sig att Zuzu var frisk, men undernärd och han skulle behöva lång rehabilitering för att komma upp i vikt och få sin energi tillbaka.

Zuzu har bott i sitt jourhem sedan slutet av 2022 och han är i dag en glad och lekfull hund som umgås fint med både hundar och katter. Zuzu älskar all den uppmärksamhet han får från människor och han kommer smälta in fint i de flesta familjer.

Zuzu som är en stor kille har varit på kontroll hos veterinär för att kolla om har täcken på bl.a höftdysplasie och veterinär hittade inga täcken på detta.

Nu letar Zuzu efter sitt kärleksfulla föralltidhem här i Sverige. Vill ni adoptera denna snygga, rufsiga killen? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.