Tira

Hemma februari 2024

Kastrerad tik
Född: jan 2023
Storlek: ca 47 cm och 13 kg
Adoptionskostnad: 7700 kr

Tiras historia

TIRAS HISTORIA I SVERIGE

Tira kom till ett av våra fantastiska jourhem här i Sverige den 27 januari i hopp om att hitta sitt kärleksfulla föralltid hem.

Tira var lite blyg då hon kom till jourhemmet, men bara efter en timme så började hon utforska sitt nya ställe som hon kommit till.

Tira blev kompis med jourhemmets egna hund omgående och har heller inga problem med jourhemmets katt. Tira går bra i koppel och har inga problem att slappna av inomhus.

Vill ni adoptera vackra Tira med värdens underbaraste öron? Då är ni varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss!

Efter ni blivit godkända av oss som adoptör på Tira kommer ni få prata med jourhemmet. Om allt känns bra så här långt, då kommer ett besök till Tira planeras in innan en adoption genomförs.

TIRAS HISTORIA I RUMÄNIEN

Tira räddades tillsammans med sina systrar Tora, Tess och Toya från en gammal kvinna som hade fler hundar än hon kunde ta hand om. När ännu en av hennes tikar fått valpar blev det fler än hon hade möjlighet att ge mat och ta hand om. En vän till ASIPA bad att få ta hand om de fyra valparna. Hon såg till att de blev vaccinerade och betalade sedan för att de skulle få bo på ett hundpensionat tills det blev platser lediga på hägnet.

Tira är en glad valp som gärna leker runt och busar med sina systrar. Efter vi mött Tira så konstaterade vi att hon är lite blyg till att börja med men det tog inte särskilt lång tid för henne att ta kontakt och lita på oss. Tira har inga problem med andra hundar och kan därför bo i ett hem som redan har en hund. Nu är hon redo att hitta sin riktiga familj där hon får uppleva allt ett riktigt hundliv ska innebära – härliga promenader, lek, bus och äventyr! Vill du adoptera söta Tira ? Skicka in en intresseanmälan!