Tassy

Hemma april 2024

Kastrerad tik, född juni 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr
Befinner sig i Grimslöv

Tassys historia

TASSYS HISTORIA I SVERIGE

Tassy kom till ett av våra fantastiska jourhem i Sverige 13 april 2024 och har fungerat fint från första stund.

Tassy beskrivs av jourhemmet som en framåt, snäll och glad hund som kan bo med både andra hundar och katter. Tassy tar livet lite som det kommer och har en inre trygghet som gör att hon inte stressar upp sig i onödan.

Tassy har inga problem med barn och kan bo i en barnfamilj, hon är så gott som rumsren och Tassy går fint i koppel, hon har en naturbegåvning.

Tassy är veterinärbesiktigat i Sverige och hon är försäkrad i Svedea.

Vill ni adoptera denna tjusiga, stora tik och ge henne ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.

Efter ni har blivit godkänd som adoptör från oss får ni prata med Tassys jourhem och får då vidare information om denna trevliga valp. Om det efter samtal med jourhem känns som att Tassy är hunden för er, då kommer ett besök till Tassy planeras in innan en adoption genomförs.

TASSYS HISTORIA I RUMÄNIEN

Tassy och hennes syskon hittades av en kvinna som är bekant med en av tjejerna som hjälper till i hägnet, bland annat med att socialisera hundarna där. Kvinnan upptäckte valparna när hon var ute på sin dagliga promenad. De sprang omkring utanför ett övergivet uthus, och deras mamma var inte långt borta. Kvinnan insåg snabbt att valparnas chanser att överleva var små; de riskerade att drabbas av parvo, svälta och till slut dö, utan att någonsin ha känt sig älskade.

Kvinnan beslutade därför att ta med alla tio valpar hem till sig. Hon har en stor trädgård och kände att hon hade möjlighet att hjälpa dem. Kvinnan kontaktade tjejen som hjälper till i hägnet och frågade om hon kunde bistå med att ta hem hundarna, och om ASIPA eventuellt kunde hjälpa till med att hitta kärleksfulla hem till dem i Sverige. Alina blev tillfrågad och svarade självklart ja.

Nu bor alla valparna i ett jourhem hos kvinnan som hittade dem. De är vaccinerade, friska, pigga och mycket sociala. Tassy är en otroligt snäll hund som kommer att trivas i vilken familj som helst, så länge hon blir älskad för den hon är.

Om ni är intresserade av att adoptera vackra Tassy, är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.