Jesi

Kastrerad tik
Född: 2021
Storlek: 25 kg
Adoptionskostnad: 6900 kr

Jesis historia

Jesis liv startade i fruktansvärd misär. Hon räddades hösten 2022 av Clujs djurpolis som omhändertog henne och samtidigt gav ägaren djurförbud. Då Jesi blev överlämnad till ett av dom kommunala hägnen, vilket djurpolisen gör då dom har ingen annan stans att ha hundarna, var hon i ett förfärligt skick, undernärd och smutsig. Att bo i ett kommunalt hägn hjälper inte hundarna som hamnar där, snarare tvärt om. Då Jesis nuvarande jourhem fick höra om denna stackaren som blivit flyttat från ett misär till ett, om möjligt, värre ställe, tog  hon saken i egna händer och hämtade ut Jesi för att ge henne den vård hon behövde.

Jourhemmet, som Jesi bor i, tog efter ett tag kontakt med Alina med frågan att få hjälp att hitta ett kärleksfullt hem till denna vackra tjejen då jourhemmet vet att risken är för stor att Jesi blir illa behandlad igen om hon hittar ett hem till henne i Rumänien. Alina sa självklart ja och på den vägen är det att fina Jesi är uppe för adoption här på våran hemsida.

Jesi är nu helt återställd och har visat sig vara en snäll och trevlig tjej.

Trots att hon blivit behandlad så illa har hon inte alls förlorat tron på människor, utan älskar all uppmärksamhet hon kan få.

Nu är Jesi mer en redo att få leva ett riktigt hundliv med en familj som älskar henne och bara vill henne väl.

Vill du dela ditt liv med den här underbara trasselsudden? Fyll i en intresseanmälan för Jesi!