Shadie

Hemma december 2023

Kastrerad tik, född maj 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Shadies historia

Shadie räddades av en kvinna på landsbygden nära Cluj i under sommaren 2023. Kvinnan upptäckte den lilla svarta valpen i ett bedrövligt skick: hon var mycket mager, uttorkad och drabbad av både loppor och fästingar. Utan snabb hjälp skulle Shadie inte ha överlevt länge.

Hur Shadie hamnade ute på landsbygden alldeles ensam vet vi inte, men vi misstänker att hon dumpades där, vilket är ett alltför vanligt öde för oönskade valpar. Shadie hade förmodligen inte överlevt om inte kvinnan förbarmat sig över henne. Nu hade Shadie en sådan tur just denna dag att hon fick följa med kvinnan hem, efter att hon blivit undersökt och behandlad av veterinär. Idag är Shadie fullständigt återställd och sprudlar av liv och energi.

Shadie bor för närvarande i ett fosterhem där hon umgås med både barn och vuxna. Hon har utvecklat en fantastisk personlighet och trivs i alla typer av familjer, oavsett om det finns småbarn eller enbart vuxna. Shadie älskar att mysa i knäet eller i soffan och är alltid redo för en lekstund.

Om ni är intresserade av att adoptera denna charmiga, silkesvarta valp vid namn Shadie, är ni varmt välkomna att anmäla ert intresse.