Sasha

Kastrerad tik, född augusti 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Sashas historia

Söta Sasha hade tur då en vän till Alina hittade och räddade henne en höstdag 2023. Sasha, som inte var mer än drygt två månader gammal hade inte stora chanser att överleva den kommande kyliga vintern på egen tass. Hon skulle förmodligen svälta ihjäl om hon inte hade blivit påkörd av någon bil innan dess.

Med det i tanken var det ett lätt beslut för kvinnan som räddade Sasha att ta med henne hem till sig. Väl hemma hos kvinnan fick Sasha mat, fick sova ut i trygghet på en mjuk bädd, innan det var dags att bli undersökt av veterinär och påbörja vaccinationsprogrammet.

Hur Sasha hamnade på gatorna i Cluj vet vi inte, men förmodligen har hon blivit dumpad där, ett fenomen som är alldeles för vanligt i Rumänien.

I dag bor Sasha i ett av våra jourhem i Rumänien och hon beskrivs som en toppenvalp som lär sig saker jättesnabbt. Hon umgås fint med andra hundar och bara älskar människor. Vi är övertygad om att Sasha kommer trivas i de flesta hem och då även i en barnfamilj.

Vill ni adoptera och ge denna lilla sockersöta tjejen ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!