Sasha

Hemma februari 2024

Kastrerad tik, född augusti 2023
Storlek: Valp som växer (ca 10 kg i februari)
Adoptionskostnad: 7700 kr
Befinner sig i Växjö

Sashas historia

SASHAS HISTORIA I SVERIGE

Sasha kom till sitt hem här i Sverige 27 januari, men letar nu åter efter sitt kärleksfulla föralltid hem då hon inte kan stanna kvar i sitt nuvarande hem.

Sasha beskrivs av sin nuvarande familj som en snäll och lättlärd valp. Sasha går bra i koppel, ensamhetsträning påbörjat och rumsrenhet jobbas det med. Sasha har mött barn runt 5 år, vilket gick mycket bra. Sasha är en lekfull valp som leker fint med hundar som hon mött, förutom hemmets egna hund som är rädd för Sasha. Hon åker fint med i bilen och hemmet menar att hon kan bo i stadsmiljö.

Varför vill då Sashas hem omplacera denna underbara tik undrar ni nog. Jo, hemmets nuvarande tik är rädd för Sasha och springer och gömmer sig när Sasha försöker bjuda in till lek och hemmet är rädd att nuvarande hund ska bli traumatiserad av att Sasha bor där. Hemmets nuvarande hund mår inte bra sedan Sasha kom då hemmets hund inte är van att ha hundar i sitt hem och har visat att hon inte gillar denna nya situationen.

Sasha är en helt normal valp som bara försöker få en kompis, hon har inga problem med att bo med andra hundar så om Sashas kommande hem har en hund är inte detta något problem för Sasha.

Efter ni har blivit godkänd som adoptör av Sasha kommer ni få prata med Sashas hem innan ett besök till Sasha blir planerat in.

Vill ni adoptera vackra Sasha och ge henne ett kärleksfullt föralltid hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.

SASHAS HISTORIA I RUMÄNIEN

Söta Sasha hade tur då en vän till Alina hittade och räddade henne en höstdag 2023. Sasha, som inte var mer än drygt två månader gammal hade inte stora chanser att överleva den kommande kyliga vintern på egen tass. Hon skulle förmodligen svälta ihjäl om hon inte hade blivit påkörd av någon bil innan dess.

Med det i tanken var det ett lätt beslut för kvinnan som räddade Sasha att ta med henne hem till sig. Väl hemma hos kvinnan fick Sasha mat, fick sova ut i trygghet på en mjuk bädd, innan det var dags att bli undersökt av veterinär och påbörja vaccinationsprogrammet.

Hur Sasha hamnade på gatorna i Cluj vet vi inte, men förmodligen har hon blivit dumpad där, ett fenomen som är alldeles för vanligt i Rumänien.

I dag bor Sasha i ett av våra jourhem i Rumänien och hon beskrivs som en toppenvalp som lär sig saker jättesnabbt. Hon umgås fint med andra hundar och bara älskar människor. Vi är övertygad om att Sasha kommer trivas i de flesta hem och då även i en barnfamilj.

Vill ni adoptera och ge denna lilla sockersöta tjejen ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!