Rozzete

Hemma oktober 2022

Kastrerad honkatt, född ca 2019
Adoptionskostnad: 2500 kr

Rozzetes historia

Rozzete bodde i en familj tillsammans med sin syster Fely. Där hade de ett fint kattliv med trygghet, värme och kärlek. Men sorgligt nog bestämde familjen sig för att lämna bort katterna, eftersom de skulle flytta till ett ställe de inte fick ha husdjur. Därför hamnade Rozzete och hennes syster hos ASIPA.

Vi vill inte tro att det fortfarande finns människor som överger sina husdjur för att de ska flytta, men det är just vad som hände dessa kattsystrar. När de kom till hägnet var de förvirrade och rädda, förstod inte varför deras liv vänts upp och ner så snabbt.

Efter hand har Rozzete blivit mer avslappnad, men Fely är fortfarande för rädd för att kunna fotograferas. Vi hoppas att hon med tiden kan börja lita på människor igen.

Rozzete är lugn och mjuk till sitt sätt. Hon skulle passa i en familj som vill ha en lugn katt som gärna ligger i soffan och spinner.

Vi hoppas med hela vårt hjärta att Rozzete ska hitta ett hem snart så hon slipper livet i hägnet – särskilt som hon levt som familjekatt och vet vad ett riktigt kattliv innebär.