Oscar

Hemma Augusti 2022

Kastrerad hande, född ca 2018-19
Storlek: 50 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Oscars historia

Det Oscar upplevt innan han blev omhändertagen av ASIPA ska ingen hund behöva vara med om. Oscar levde det hårda livet som gatuhund, där varje dag är en kamp för att hitta mat och skydd mot regn och isande vinterkyla. Men som gatuhund finns ändå friheten att röra sig och ta skydd från obehag bäst det går.

Men så kom en dag då Oscar fångades in och sattes i en kort kedja vid en gammal trasig bur på en gård. Där skulle han sitta dag ut och dag in och vara ett larm mot inkräktare. Det var ett öde som helt bröt ner Oscar.

Men en kvinna som såg hur bruten och deprimerad Oscar var där han satt, pratade med mannen som fångat Oscar. Hon bad att han skulle släppa hunden, eftersom ingen förtjänar ett sådant fängelse. Mannen gick med på det mot att han fick lite pengar – han ansåg ju att Oscar var en bra vakthund. Kvinnan gick med på det, eftersom hon inte stod ut med att se Oscar på det viset.

Oscar bor nu i ett jourhem som vi litar på, i väntan på att få en riktig familj i Sverige.

Du som adopterar Oscar får en mjuk och godhjärtad och otroligt vacker hund. Han tycker om andra hundar och människorna han lär känna.

Om du faller för denna fantastiska nallebjörn och vill ge honom en nystart i livet – fyll i en intresseanmälan för Oscar!