Luna

Hemma april 2024

Kastrerad tik, född mars 2022
Storlek: ca 60 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Lunas historia

Luna hade tur en dag i augusti 2023 då hon blev räddad från gatorna i en stad nära Cluj. Denna tik vandrade runt på gatan bland bilar och människor i sitt sökande efter mat då hennes mage var tom och hungern stor. Risken att hon skulle bli påkörd var överhängande och det var bråttom att fånga in henne. Hur Luna hamnade där vet vi inte – kanske hade hon blivit dumpad, kanske har hon klarat överleva på egen tass sedan hon var valp, vi kan bara gissa.

Vi är mycket glada att några djurvänner hittade och hjälpte Luna bort från alla faror och till tryggheten i vårt hägn. Luna blev undersökt, man letade efter chip (vilket hon inte hade), hon blev avmaskad och vaccinerad och fick sova i trygghet, kanske för första gången i sitt liv.

Luna var mager och svag då hon kom till hägnet, men efter månader med bra mat och trygghet så är Luna i dag en riktig skönhet.

Luna är en mycket snäll och trevlig hund som älskar människor och umgås fint med andra hundar, både stora och små. Luna är testat med katt, vilket gick bra. Med sitt trevliga temperament kommer hon trivas i de flesta familjer. Vill ni ge vackra Luna ett kärleksfullt hem? Då ska ni inte tveka att skicka in en intresseanmälan till oss.