Faith

Hemma december 2022

Kastrerad tik, född ca 2018
Storlek. 50 cm
Adoptionskostnad: 6000 kr

Faiths historia

Alina såg ett nödrop på Facebook om en tik som levde med sina valpar på gatan och var i ett fruktansvärt skick. På ASIPA beslutade de att åka ut med en gång för att hämta in familjen till tryggheten i hägnet. Men när de hittat tiken kunde de inte hitta några valpar, trots att de letade på platsen i flera timmar. Vi vågar inte ens tänka på vad dom kan ha blivit utsatta för. Till slut tvingades de ge upp och ta med sig tiken, som senare döptes till Faith.

Faith fick följa med till hägnet för att få omvårdnad, mat och en varm bädd att vila i. Hon fick också bada och klippa sin toviga och smutsiga päls. Under pälsen såg de att hennes högra öga var helt förstört.

Faith fick sitt namn för att hon trots allt hon gått igenom i livet inte tappat tron på att det finns människor som vill henne väl. Hon beskrivs som en trevlig och snäll dam som tycker om de människor och hundar hon möter.

Att hon är blind på ena ögat hindrar henne inte från att leva ett alldeles normalt hundliv.

Nu är det dags att hennes riktiga hundliv får börja hos en familj som älskar henne. Vill du öppna ditt hem för Faith? Fyll i en intresseanmälan!