Kira

Kastrerad tik, född februari 2023
Storlek: Ca 75 cm, ca 25 kg
Adoptionskostnad: 7700 kr
Befinner sig i Uddevalla

Kiras historia

KIRAS HISTORIA I SVERIGE

Kira bor nu (14 april) i ett av våra fantastiska jourhem och fungerar fint med jourhemmets små hundar och leker gärna med dom. Kira älskar att gå på promenader och känner sig avslappad efter hon fått rört på sig och då gillar hon att ligga nära när hon myser.

Kira bryr sig inte om andra hundar när hon är ute på sina promenader och jourhemmet beskriver Kira som en snäll hund.

Kira är besiktigad i Sverige och är fullt frisk. Hon är fullt försäkrad i Svedea.

Vill ni adoptera vackra Kira och ge henne ett kärleksfullt föralltid hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.

Efter ni är godkända som adoptör från våran sida kommer ni få prata med Kiras jourhem. Skulle allt kännas bra såhär långt kommer ett besök planeras in innan en adoption genomförs.

KIRAS HISTORIA I SITT HEM I SVERIGE

Vackra Kira kom till sitt, vad vi trodde, skulle bli hennes föralltid hem i augusti 2023. Detta blev tyvärr inte fallet och därför letar nu Kira ytterligare en gång efter ett kärleksfullt  föralltid hem.

Kira är långt ifrån någon problem hund, hon är bara en ett åring som växte till sig och blivit en stor tjej.

Kiras hem beskriver Kira såhär: Glad och pigg, rolig hund, lättlärd, lyhörd. Inte hittat några svaga sidor hos denna hund. Kira har gått kurser som valpkurs och en kurs relation/kommunikation, Kira har lätt att lära. Vi bor i centrala Göteborg och det fungerar bra med trafik, spårvagnar mm.

Kira är rumsren, koppeltränat och har inga problem med att åka bil. Hon är ensamhetstränat och kan vara hemma själv några timmar. Kira umgås fint med dom hundar hon mött och fungerar fint med människor. Kira är helt enkelt en glad och snäll unghund som inte har förstått sin storlek och kan därför vara lite läskig för småbarn som inte är hundvana.

KIRAS HISTORIA I RUMÄNIEN

Kiras historia är som så många andra övergivna hundars i Rumänien. Hon blev hittad på en parkeringsplats i Cluj, förvirrad, hungrig och utan en chans att kunna överleva på egen tass.

Kira hade dock tur denna dag då en djurvän hittade henne och tog med sig henne hem till sig i hopp om att få hjälp från ASIPA att hitta ett hem till henne. Den godhjärtade personen hade egentligen ingen plats för Kira då hen redan hade två stora hundar och några katter, men våran kära Alina övertalade hen att låta Kira bo där tills hon blev adopterad eller tills det finns plats i hägnet.

Kiras räddare tog med henne hem och där bor hon i dag i väntan på att få ett kärleksfullt hem här i Sverige.

Kira visade efter att hon kom till jourhemmet att hon är en intelligent valp som kommer överens med jourhemmets hundar och katter på ett underbart sätt. Hon har redan lärt sig ”kom hit” och ”sitt”! Hon älskar människor och jourhemmet berättar att Kiras stora passion i livet just nu är att vara i lekparken och busa med barnen där.

Då Kira är en mycket social valp kommer hon trivas i de flesta familjer.

Är Kira valpen du väntat på? Tveka då inte att skicka in en intresseanmälan till oss.