Bobo

Kastrerad hane, född juli 2023
Storlek: Valp som växer (15 oktober ca 35 cm)
Adoptionskostnad: 7700 kr

Bobos historia

Bobo, Ben och Bowie blev räddade av en vän till Alina i höstas. Kvinnan hade hört talas om fem valpar som kämpade för att överleva på egen tass på en byggarbetsplats. Hon fick veta att valparnas mamma hade blivit förgiftad och dött, ett fruktansvärt öde. Det är sannolikt att någon har förgiftat mamman med avsikten att valparna, som inte kunde överleva på egen hand utan mat, vatten och skydd, skulle gå en plågsam död till mötes.

Vi är oerhört tacksamma att Alinas vän hade möjlighet att ta hem alla fem valparna och ha dem hos sig i jour. Där får de inte bara mat och skydd, utan även kärlek och uppfostran från jourhemmets egna vuxna hund.

En av Bobos syskon har redan hittat ett kärleksfullt hem i Rumänien, och nu är det Bobos tur att hoppas på en ljus framtid här i Sverige.

Bobo är en fantastisk valp som inte visat några särskilda rädslor. Han leker, busar och beter sig som en glad valp bör. Bobo skulle trivas i de flesta typer av hem, så länge han får den kärlek och omtanke han så väl förtjänar.

Om ni är intresserade av att adoptera denna härliga valp, är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!