Kelly

BOKAD

Kastrerad tik, född juli 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad 7700 kr

Kellys historia

Kelly och hennes syster (systern kommer hitta ett hem i Tyskland) blev räddat från ett ställe som ligger rätt nära Cluj där Systrarna försökte söka skydd från andra gatuhundar som inte gillade att dessa 2 tikar hade dykt upp på deras revir.

Hur systrarna hamnade där vet vi inte, men förmodligen har dom, precis som så många andra hundar, blivit dumpade och lämnat till sitt öde.
Kelly och hennes syster hade tur denna dagen då ett par som var ute på promenad fick se dessa systrar som hade försökt söka skydd bland massa skräp, dom såg rädda och förtvivlad ut och deras ögon skrek efter hjälp. Paret lockade fram valparna med lite mat dom hade med sig och när valparna kom fram fick paret se att Kelly hade blod i sin päls och då förstod paret att dom måtte ta hundarna till veterinär. Paret tog med sig Kelly och systern till sin bil, bäddade ner dom i baksätet och satte kursen mot ASIPA och veterinär kliniken där. Paret hade hört talas om ASIPA och att ASIPA hjälper hemlösa och skadade hundar.
Då Kelly blev undersökt av våra fantastiska veterinärer Julia och Andra kunde dom konstatera att Kelly blivit svårt biten och det blev akut operation.

Nu, efter en tids rehabilitering är Kelly i fint skick och hon har inga men från skadan hon fick och nu är det dags för henne att hitta ett kärleksfullt hem.

Kelly som visat sig vara en mycket snäll valp som umgås fint med andra hundar och tycker mycket om människor och den uppmärksamhet hon får av dom, hon kommer skina upp vardagen i dom flesta hem.

Vid ca 8 månaders ålder är Kelly ca 47 cm hög.

Vill ni adoptera denna vackra hund? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!