Mario

Hemma maj 2024

Kastrerad hane, född februari 2021
Storlek: Ca 34 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Marios historia

Marios historia är ingen solsken historia!
Mario hamnade i ett ”hem” som liten valp. Detta hemmet visade sig vara hos en man som inte alls var någon snäll människa. Mario fick leva utomhus, vinter som sommar, utan skydd för varken snö, regn eller den stekande solen på sommaren. Han försökte hitta skydd på det lilla utrymmet han hade tillgång till, bland skräp.  Mario fick knappt någon mat, endast tillräckligt för att överleva och vi misstänker starkt att mannen slagit honom då Mario hukar undan när någon främmande människa vill klappa honom.
Ni undrar säkerligen varför en människa skaffar en liten hund när man inte har ett dugg av empati eller ens gillar hundar? Det är för att dessa människor tar hem hundar för att använda dom som larm, hunden ska varna om det kommer människor.
Marios tillvaro blev upptäckt av några djurvänner som fick se denna lidande killen och började ha koll på hur Mario mådde. Efter någon tid kände djurvännerna starkt att dom måtte få bort Mario från mannen och dom tog kontakt med ett av våra fantastiska jourhem i Rumänien som också dom har en fransk bulldog. Jourhemmet åkte iväg till mannen som hade Mario och klarade efter lång tid att övertala mannen att lämna från sig hunden till dom.
Paret tog med sig Mario till ASIPA där han fick mat i sin totalt tomma mage, han fick rent vatten och en mjuk filt att sova på innan han blev undersökt av våran veterinär. Till våran stora glädje visade det sig att Mario var frisk men mycket undernärd. Han fick påbörjat sitt vaccination program och åkte sedan till sina räddare som nu är Marios jourhem.

Mario har bott i jourhemmet ett tag nu och känner sig redo att hitta ett kärleksfullt hem här i Sverige. Mario, med sitt hemska förflutna, har visat att han kommit över sin tid med svält och slag, han lever i nuet och njuter av sitt liv.

Mario älskar umgås och leka med andra hundar, han bor med katter och tycker mycket detta och Mario fullkomligt älskar människor och vill gärna vara med jämt.
Mario skulle trivas som bäst ihop med en hundkompis eller varför inte en katt.
Mario är rumsren och han har gått en del i koppel.

Mario ser ut som en Fransk Bulldog, men vi kan inte säga om han är renrasig.

Mario är en riktig lyckopiller som trots sin misshandel inte förlorat förtroende för människor. Han har inte visat någon aggressivitet alls och kommer trivas i dom flesta familjer. Han är en ljuvlig liten kille som är glad han blivit räddat.

Vill ni adoptera denna ”frallan” och ge honom ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!