Jacko

Hemma april 2024

Kastrerad hane, född december 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Jackos historia

Valparna Jacko och Joppe blev hittade i en påse vid busstationen i Apahida. Valparna hade med all säkerhet dött om inte kvinnan hade hört dom små varelserna som gnydde i påsen. När hon öppnade påsen fick hon se två hjälplösa valpar som var så små att de inte riktigt hade öppnat sina ögon ännu.

Kvinnan, som redan hade sex stora gatuhundar hemma, visste att hon inte kunde behålla valparna. Men hon kunde heller inte blunda och lämna dom där i kylan. Hon tog därför med sig Jacko och Joppe hem och försökte ta hand om dem på bästa sätt.

Kvinnan försökte hitta ett hem till killarna via Facebook, men då det är så enormt många gatuhundar i Rumänien så hittade hon ingen som kunde ta dem. Det var rena turen att Alina fick höra om kvinnan som räddat valparna och tog kontakt med henne för att erbjuda sin hjälp.

Med Alinas hjälp fick Jacko och Joppe komma till hägnet och blev väl omhändertagna av Cristina som matat dem med flaska och givit dem den kärlek som de inte fick chansen att få av sin mamma. I dag är Jacko en liten kille som visat sig vara frisk och stark och som nu letar efter sitt kärleksfulla hem.

Vill ni adoptera vackra Jacko? Då är ni välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.