Ianis

Hemma april 2022

Kastrerad hane, född hösten 2021
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7000 kr

Ianis historia

Ianis mamma Ines levde det hårda livet som gatuhund i stadsdelen Alba Iulia. Människorna där försökte jaga bort henne och hon tvingades att leva på de torftiga matrester hon kunde hitta i soporna. Ines blev dräktig och födde tre valpar – Ianis och hans två syskon Ilo och Ilas.

En kvinna som känner till ASIPAs arbete upptäckte Ines med sina hjälplösa små valpar en kall vinterdag. Hon ringde till hägnet och frågade om de kunde ta hand om den lilla familjen, eftersom de små valparna inte skulle ha en chans att överleva den extrema kylan.

Så hamnade Ianis med sina syskon och sin mamma i hägnet, där de nu får mat, värme och omtanke. Men ett hägn är inte en plats för en valp att växa upp i, och Ianis letar nu efter ett hem som kan ge honom all kärlek han är värd.

Ianis mamma Ines är en liten hund, endast ca 30 cm hög. Vi kan inte veta exakt hur stora valparna blir, men vi tror inte att Ianis kommer att bli en stor hund. Han älskar människorna han möter och leker fint med sina syskon och de andra hundarna.

Har du plats för sötnosen Ianis i din soffa och vill skämma bort honom med din kärlek? Fyll i en intresseanmälan!