Glue

Hemma april 2024

Kastrerad hane, född ca 2014
Storlek: ca 58 cm
Adoptionskostnad: 4500 kr

Glues historia

Glue räddades under en av de många kastreringskampanjerna som ASIPA genomför kontinuerligt. Han närmade sig tveksamt när en tik fångades in för kastrering. När Cristina såg att han var en äldre hund med lite hudproblem, bestämde hon sig direkt för att ta med honom till hägnet.

Väl framme fick Glue äta mat utan att ständigt behöva se sig om över axeln för att se om andra hundar skulle jaga iväg honom. Han drack vatten och fick även ett välförtjänt bad. Behandling av hans hudproblem inleddes omedelbart.

Glue har nu varit i hägnet en tid, och hans hudproblem är helt borta. Han väntar för närvarande på att få besöka vår fantastiska tandläkarveterinär för att få sina eventuella tandproblem åtgärdade.

Glue har spenderat hela sitt liv i ett slumområde. Han har överlevt genom att leta mat bland sopor och dricka regnvatten. Hans tillvaro har varit en ständig kamp mellan liv och död, en kamp som han har vunnit.

Vi i styrelsen hade äran att träffa Glue när vi besökte ASIPA. Han visade sig vara en oerhört vänlig och kärleksfull hund som älskade när vi klappade honom och gav honom uppmärksamhet. Glue kommer bra överens med de andra hundarna i hägnet och har ett mjukt, kärleksfullt sätt som gör att han kommer passa in i de flesta familjer.

Är ni intresserade av att ge Glue chansen att uppleva hur det är att vara del av en kärleksfull familj? En familj där han kan ge och ta emot kärlek? Då är ni varmt välkomna att anmäla ert intresse för adoption.