Fuzzy

Kastrerad hane
Född: ca 2017
Storlek: 55 cm
Adoptionskostnad: 5000 kr

Fuzzys historia

Fuzzy har en lägre adoptionskostnad än de andra seniorhundarna. Det beror på att en person med hjärta av guld bidrar med 1000 kronor till adoptionskostnaden för att den här fantastiska hunden lättare ska hitta ett hem.

———————-

Fuzzy har levt i en familj, men en dag kom mannen i familjen till ASIPA och bad att Fuzzy skulle få vara i hägnet under några veckor medan de var utomlands. Men tiden gick och ingen hämtade Fuzzy, som hela tiden väntade tålmodigt på att få sin familj tillbaka.

Fuzzy är vänlig och mjuk kille som ser ut som en gosig nallebjörn. Han lär sig gärna tricks när han får uppmärksamhet av volontärerna i hägnet. På en av bilderna ser ni honom göra vacker tass.

Han kan bo tillsammans med andra hundar, men han är en hund som vill bestämma och passar bäst med en mjuk tik. Han passar också bra som ensamhund.

Vi i styrelsen har besökt Fuzzy i hägnet och upplevde honom som lite reserverat och avvaktande. Han är inte den sorten hund som kommer viftande på svansen mot främlingar, han mera ignorerade oss. Med personalen i hägnet, dom som han känner, var han en riktig trevlig och snäll nallebjörn.

Till Fuzzy söker vi en familj som har erfarenhet av hundar och som kan lotsa honom till ett tryggt liv. Fuzzy tycker vi inte ska bo med familj med barn.

Vill ni ge Fuzzy en chans att leva ett lyckligt hundliv i Sverige? Då är ni välkomna att anmäla ert intresse för adoption.