Elba

HEMMA JANUARI 2024

Kastrerad tik, född 2021
Storlek: ca 59 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Elbas historia

Elba blev räddad från Suceagus gator en kall och snöig vinterdag 2023. Hon blev observerad av en dam som såg denna stackars tik som darrade av kyla. Kvinnan hade inte hjärta att titta åt ett annat håll och lämna Elba där, något som många andra gjort före henne.

Kvinnan som kände till Alina och vilken djurvän hon är ringde upp Alina för att få hjälp. Alina tvekade inte en sekund, även om hon var en bra bit bort från Suceagu så tog hon bilen och körde iväg för att möta upp kvinnan. Väl framme där Elba var tog Alina fram en påse mat som hon gav tiken som åt med stor aptit. Efter att Elba fått i sig mat var det en lätt match att ta med sig henne i bilen och till tryggheten i hägnet.

Väl framme i hägnet blev Elba undersökt, avmaskad och vaccinationsprogrammet inleddes. Elba fick mat, rent vatten och en mjuk bädd att sova i inne på veterinäravdelningen där hon återfick värmen i sin darrande kropp.

Elba har nu varit i hägnet ett tag och hon har visat sig vara en mycket snäll tik som älskar både människor och andra hundar. Vi är övertygad om att Elba kommer trivas i de flesta familjer.

Vill ni adoptera och ge denna skönhet ett kärleksfullt hem? Tveka då inte med att skicka in en intresseanmälan till oss.