Bill

Hemma Augusti 2022

Kastrerad hane, född 2013
Storlek: 34 cm, 10 kg
Adoptionskostnad: 4000 kr

Bill har en lägre adoptionskostnad än de andra seniorhundarna. Det beror på att en person med hjärta av guld bidrar med 2000 kronor till adoptionskostnaden för att den här fantastiska hunden lättare ska hitta ett hem. 

Bills historia

Lille Bill hittades vid en hårt trafikerad väg av veterinärstudenten Julia. Han låg där vid vägkanten, helt uppgiven. När Julia stannade för att ge honom mat och vatten såg hon att han var skadad. Hon kunde förstås inte lämna honom där i det skicket, så Bill fick följa med henne hem.

Hos Julia fick Bill en mjuk bädd att sova i och han var lättad över att få komma till tryggheten. Så fort Julia hade möjligheten så tog hon honom till veterinären i hägnet för undersökning. Bill hade ett stort sår på bakdelen. Såret hade blivit inflammerat så Bill fick medicin för att bli helt återställd. Hans tänder var i mycket dåligt skick och en akuttid bokades för att fixa hans mun så han inte skulle behöva ha ont.

Bill har med stor sannolikhet varit kedjehund då han har märken runt halsen som talar sitt tydliga språk tillsammans med mycket långa klor (som annars skulle ha slitits ner om han kunnat röra sig fritt). Bill är chippad sedan tidigare och på det kan vi se att han är född 2013. Han har med största sannolikhet blivit dumpad nära slumområdet Pata Rat då han blev hittad bara ett par kilometer därifrån.

Bill har visat sig vara en extremt tillgiven hund, och trots den misär han bär tydliga spår av så tar han emot kärlek som bara en hund kan göra.
Bill bor nu hos Julia och hennes tre hundar vilket Bill verkar trivas med. Han kommer att bo kvar hos Julia tills vi hittar hans kärleksfulla hem.

Faller du också för den kloka blicken hos denna lilla seniorherre? Fyll i en intresseanmälan för Bill!