Zoey

Hemma april 2024

Kastrerad tik, född sept 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Zoeys historia

Zoey räddades från ett hårt och farligt liv på gatorna i Cluj. Den lilla valpen dök upp en vinterdag 2023 nära ett köpcentrum, hon var hungrig, smal och vilsen där hon sprang mellan bilar och människor i hopp om att få en matbit.

Eftersom Zoey uppträdde mycket förvirrad i miljön hon befann sig i, misstänker vi att någon har dumpat henne där på gatorna då dom tröttnat på henne.

Trots att Zoeys utsikter var mycket dystra så hade hon tur när en kvinna fick se henne och beslutade sig för att ta med Zoey hem och försöka ta hand om henne. Kvinnan kunde helt enkelt inte vända ryggen till denna lilla valp där ögonen skrek efter hjälp.

Zoey fick komma hem till kvinnan där hon fick mat, vatten och en mjuk filt att sova på.

Eftersom Zoeys räddare inte hade möjlighet att behålla henne tog kvinnan kontakt med Alina med frågan om hjälp att hitta ett kärleksfullt hem till Zoey och självklart sa Alina ja.

Våran veterinär i hägnet påbörjade Zoeys vaccinationsprogram och Zoey blev undersökt och avmaskad. På denna vägen är det att vackra Zoey nu ligger uppe för adoption hos oss.

Zoey är en snäll och trevlig valp som i nuläget bor i jourhem hos kvinnan som räddade henne och förhoppningsvis får Zoey bo kvar där tills hon blir adopterad.

Zoey kan bo med både katt och andra hundar och vi är säkra på att Zoey kommer trivas i dom flesta familjer.

Vill ni adoptera denna sötnos och ge henne ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!