Simba

Hemma februari 2023

Kastrerad tik
Född sommar 2021
Storlek: ca 30 cm
Adoptionskostnad: 7700 kr

Simbas historia

Alina såg ett nödrop på facebook om två små hundar som strök runt i ett stugområde nära Cluj. Troligen är de syskon och har stannat i detta område länge då de säkerligen har hittat mat där. Om tjejerna har varit ägda hundar eller om dom har blivit dumpade vet vi inte, men vår gissning är att någon har tröttnat på dem och bara lämnat dem till sitt öde.

Det var i slutet på oktober 2022 och kvinnan som gjorde nödropet var riktigt orolig för att Simba och hennes syster Saga skulle dö under den kommande vintern av kyla och svält. När Alina såg inlägget på Facebook tog hon direkt kontakt med kvinnan, men deftersom det var fullt hos ASIPA vid denna tidpunkt så övertalade Alina kvinnan att ta hand om hundarna fram tills det fanns plats i hägnet. Kvinnan som bryr sig mycket om hundar tvekade inte, hon tog med sig SAga och Simba till sitt hem där de fick bo fram tills att ASIPA kunde ta emot dem.

Nu är Simba och Saga i hägnet och de har visat sig vara mycket snälla, glada och trevliga små tjejer som älskar människor och har inga problem med andra hundar.

Nu letar Simba efter sitt kärleksfulla hem och vi hoppas att hon snart ska få känna av hur det är att bo hos en familj i trygghet och känna sig älskad.

Vill du adoptera vackra Simba och få hem denna ljuvliga tjej till dig? Skicka då in en intresseanmälan till oss.