Pablo

Hemma augusti 2023

Kastrerad hane
Född ca 2015
Storlek: 47 cm
Adoptionskostnad: 3500 kr

Pablos historia

Pablo har en lägre adoptionskostnad än de andra seniorhundarna. Det beror på att en person med hjärta av guld bidrar med 2000 kronor till adoptionskostnaden för att den här fantastiska hunden lättare ska hitta ett hem.

——

Pablo är en av de tolv hundar som vår veterinär Andra räddade från det kommunala hägnet i Câmpulung hösten 2020. I det hägnet lever hundarna under obeskrivligt hemska förhållanden, oftast med svåra psykiska trauman som följd.

Pablo har haft en lång väg tillbaka till livet efter att han kom till ASIPA. Under de fyra första månaderna i trygghet satt han vettskrämd i sin korg och darrade när någon kom in för att städa rent platsen där hundarna bor. Men med tiden i ASIPA:s hägn har han lärt sig att lita på att människor vill honom väl. Han kommer gärna fram för att bli klappad och han har en lugn och fin personlighet. Han trivs bra med andra hundar.

Till Pablo letar vi efter en familj som har erfarenhet av hundar och som bor i ett lugnare område. Pablo är inte utåtagerande och vi är rätt säkra på att inom några veckor i trygghet hos sin familj så kommer Pablo bli en ljuvlig hund och bästa vän.

Pablo har fått sina tänder genomgångna och fixade av veterinärtandläkare.

Vill du ge fina Pablo en chans tillbaka till ett riktigt hundliv? Skicka in en intresseanmälan