Missy

Hemma maj 2024

Kastrerad tik, född ca oktober 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Missys historia

Missy blev räddad från ett liv i i misär på landsbygden utanför Cluj. Det var en vinterdag 2023, det var kallt och snöblandat regn öste ner från himlen. ASIPAS revisor var ute på ett ärende på landsbygden och fick se den lilla valpen som sprang längs vägen, utan något mål eller räddning. Missy, som hon fått som namn, var blöt, kall och hungrig, oförmögen att hitta något att äta eller hitta skydd. Hon var lämnat att klara sig på egen tass.

Revisorn hade inte hjärta att åka vidare utan valde att ta med sig Missy i bilen. Hon lockade på valpen med lite mat och sedan var det inte svårt att fånga in Missy som verkade glad att få komma in i bilen och värmen.

Missy fick följa med revisorn hem och fick mat, vatten och en mjuk filt där hon somnade omedelbart. Dagen därpå åkte revisorn till ASIPAs veterinär för att få Missy undersökt, avmaskad och för att påbörja vaccinationsprogrammet.

Missy visade sig vara frisk och kry och fick följa med revisorn hem igen. Hon har nu bott hos sin räddare ett tag och kommer förhoppningsvis få bo kvar där tills hon hittar sitt hem här i Sverige.

Missy är en livlig, social och energisk valp som älskar att det händer saker runt henne. Hon är lättlärd och snäll och vi är övertygade om att hon kommer trivas i de flesta familjer.

Vill ni adoptera vackra Missy och ge henne ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!