Masha

Hemma augusti 2023

Kastrerad tik
Född 2020
Storlek: 50-55 cm, ca 23 kg
Adoptionskostnad: 6900 kr

Mashas historia

Masha levde sitt liv på en parkering vid en mataffär i Cluj. Där strök hon runt bland bilarna och försökte tigga mat av dem som handlat. Människor som brydde sig om henne annonserade om henne på Facebook under lång tid och man försökte fånga in henne flera gånger, men hon ville inte låta sig fångas. Till slut fångades hon ändå in av hundfångarna från det kommunala hägnet, ecarisaj, och sattes i en bur där. Hela situationen gjorde Masha så stressad och olycklig att hon vägrade äta något alls.

En person bad ASIPA att hjälpa Masha ut från det kommunala hägnet, eftersom hon riskerade att svälta utan mat. Det lyckades och Masha fick komma till ASIPA:s hägn där hon fick den omtanke och förståelse hon behöver för att slappna av och börja äta igen.

Nu när Masha landat i hägnet är hon en väldigt vänlig och glad hund. Hon är mycket förtjust i alla människor hon möter och trivs bra med andra hundar. Nu längtar Masha efter ett riktigt hem med en familj som älskar henne och som hon får ösa sin kärlek över.

Vill du adoptera fina Masha och ge henne den nystart i livet som hon så väl behöver? Skicka in en intresseanmälan!