Lucy

Hemma Augusti 2022

Kastrerad tik, född 2022
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad 7700 kr

Lucys historia

Lucy hittades övergiven på ett fält, där hon dumpats som om hon var sopor. Hon var i ett förfärligt skick, så mager att varje ben i hennes lilla kropp stack ut och hon klarade inte ens att stå upp. Hon led av svält och uttorkning och hon hade inte klarat sig många dagar till innan hennes lilla kropp hade givit upp.  Detta är tyvärr ett på tok för vanligt fenomen i Rumänien när folk vill bli av med oönskade valpar. Valparna klarar sig inte själv, utan går en plågsam död till mötes av svält och uttorkning.

Lucy hade dock tur eftersom hon blev hittad av Chrisina som jobbar i hägnet. Christina tog med sig Lucy till ASIPA där veterinären Andra tog hand om henne och undersökte henne. Lucy testades negativt för parvo och vaccinering kunde påbörjas.

I hägnet blev Lucy väl omhändertagen, fick riktigt bra mat och calcium och diverse andra tillskott hon behövde för att inte få några problem i framtiden. Lucy fick en mjuk bädd att sova i och med hjälp av god vård och bra mat så har Lucy sakta men säkert lagt på sig och är i dag en underbar valp, mjuk och glad.

Lucy har nu börjat vara med andra valpar, vilket hon tycker är toppen. Människor har hon nu också fått förtroende för och tycker den uppmärksamhet hon får i hägnet är en självklarhet. Lucys dagar består nu av bus och lek och sitt trauma från svält och törst är ett minne blott.

Lucy är trygg och får äta sig mätt varje dag nu, men ett hägn är inte platsen för ett riktigt hundliv, och nu är Lucy redo att hitta sitt kärleksfulla hem. Faller du för denna vackra vita skönhet – skicka in en intresseanmälan för Lucy!