Lucie

BOKAD

Kastrerad tik, född ca juli 2022
Storlek: Ca 55 cm, ca 18 kg
Adoptionskostnad: 8600 kr

Lucies historia

Lucie och hennes valpar blev räddat av en kvinna som hade sett denna lilla familjen där mamman hade försökt skydda sina valpar från alla faror ute på gatorna.

Kvinnan hittade ett, vad hon trodde, var ett tryggt ställe för Lucie och hennes 2 valpar då kvinnan inte hade möjlighet att ta dom hem till sig. Kvinnan var hos Lucie och valparna dagligen för att ge dom mat och vatten och för att se att dom hade det bra.
Efter ett tag var valparna borta och kvinnan kunde inte hitta dom någonstans och beslutade sig då för att hitta ett fosterhem till Lucie innan det var för sent för henne och hon också kanske skulle försvinna, bli dödat eller förgiftad.

Ni kanske undrar vad som hände med Lucies valpar? Jo, efter veckor utan att veta om dom levde eller inte fick kvinnan reda på att Lucies valpar var vid liv och den ena valpen är Kelly som blev adopterad till Sverige och den andra av hennes valpar har hittat ett hem i Tyskland.

I dag mår Lucie fint i sitt jourhem. Hon är kastrerad så inga mera valpar för denna unghund, hon är fullt vaccinerad av ASIPAS fantastiska veterinär, Lucie är nu mätt i magen till en var tid och hon sover tryggt på natten.

Lucie har visar sig vara en lite småblyg men mycket snäll och lugn tik som har massor av kärlek att ge.

Vill ni adoptera vackra Lucie och ge henne ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!