Arina

Kastrerad tik, född 2021
Storlek: 53 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Arinas historia

Arina blev räddad från ett fattigt område nära Cluj. Det var under kastreringskampanjen som ASIPA hade under hösten 2022 som Arina blev infånmgad för att kastreras. Näst intill alltid under dessa kampanjer så blir hundarna utsläppta på gatan igen efter de vilat upp sig och fått mat och vatten. Det är omöjligt att låta hundarna stanna kvar i hägnet även om det skär i hjärtat att släppa ut dem till sitt öde.

Arina fick dock stanna kvar hos ASIPA då Alina inte kunde förmå sig att låta henne gå. Arina var så blyg och förskräckt att Alina ville ge henne en chans att få uppleva vad kärlek och trygghet är, något vi är säkra på att Arina kommer hitta i ett kärleksfullt hem här i Sverige.

Arina är i dag fortfarande blyg, men inte utåtagerande. Hon är en tik som är mycket lugn och tyst. Arina behöver tid att lära känna sina människor, men med andra hundar känner hon sig trygg och umgås därför fint med både hanar och tikar.

Vill du ge Arina en chans att få uppleva hur det är att älska och bli älskad? Vill du adoptera vackra Arina? Då ska du skicka in en intresseanmälan till oss!

Vi är säkra på att med tid, tålamod och kärlek så kommer Arina bli en underbar hund.