Arina

Kastrerad tik
född: 2021
Storlek: 53 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Arinas historia

Arina blev räddad från ett fattigt område nära Cluj. Det var under kastreringskampanjen som ASIPA hade under hösten 2022 som Arina blev infånmgad för att kastreras. Näst intill alltid under dessa kampanjer så blir hundarna utsläppta på gatan igen efter de vilat upp sig och fått mat och vatten. Det är omöjligt att låta hundarna stanna kvar i hägnet även om det skär i hjärtat att släppa ut dem till sitt öde.

Arina fick dock stanna kvar hos ASIPA då Alina inte kunde förmå sig att låta henne gå. Arina var så blyg och förskräckt att Alina ville ge henne en chans att få uppleva vad kärlek och trygghet är, något vi är säkra på att Arina kommer hitta i ett kärleksfullt hem här i Sverige.

Arina är i dag fortfarande lite blyg, men då vi mötte henne under vårat besök i hägnet upplevde vi henne som en mjuk tik som inte gör mycket väsen av sig. Arina kände rätt fort att vi var att lita på och efter några minuter tog hon godis från våra händer. Arina är en tik som inte skäller i hägnet och hon är på inget sätt utåtagerande.

I dag bor Arina ihop med Teddy som är bokad och kommer resa till sitt kärleksfulla hem här i Sverige inom kort och då blir Arina kvar, utan sin vän.

Arina har inga problem med att umgås med andra hundar och hon kommer bli en fantastisk kompis om du bara har lite tålamod och ger Arina lite tid att vänja sig vid sitt nya liv.

Vill du ge Arina en chans att få uppleva hur det är att älska och bli älskad? Vill du adoptera vackra Arina? Då ska du skicka in en intresseanmälan till oss!

Vi är säkra på att med tid, tålamod och kärlek så kommer Arina bli en underbar hund.