Gizzmo

Hemma december 2023

Kastrerad hane, född juni 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Gizzmos historia

Gizzmo och hans syskon räddades av Cristina, som bor i hägnet och lever för att att ta hand om hundarna. En tidig morgon i juli var Cristina ute på en kort promenad när hon hörde ett gnyende, ett ljud som hon alltför väl känner igen. Hon följde ljudet och kom fram till en plats mycket nära en flod. Där såg hon fyra valpar ligga, alldeles hjälplösa. Risken var stor att de skulle ramla ner i floden och drunkna.

Trots att Cristina visste att hägnet var fullt och att det skulle bli en stor arbetsbörda med att mata valparna, kunde hon inte lämna dem åt sitt öde. Som den godhjärtade person hon är, tvekade Cristina inte och tog med valparna till hägnet. Där gjorde hon plats i ett litet rum där hon sov på golvet tillsammans med valparna i flera veckor.

Valparna visade sig vara friska och pigga. Vi i styrelsen hade äran att träffa dessa underbara små varelser under vårt besök, och vi blev överförtjusta i dem. De är sociala, glada och lekfulla valpar som vi är säkra på kommer att trivas i de flesta hem, även i familjer med barn.

Valparna förväntas bli lite mindre hundar som vuxna, även om det inte är något vi kan säga med säkerhet. Om ni vill adoptera Gizzmo och ge honom ett kärleksfullt hem, är ni varmt välkomna att anmäla ert intresse för adoption.