Doris

Hemma oktober 2022

Kastrerad tik, född juni 2022
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Doris historia

Lilla Doris blev räddad tillsammans med sina systrar Daisy och Dina av en svensk familj som semestrade i Rumänien. Familjen hittade valparna ensamma i skogen – förmodligen var det någon som slängt ut dem som sopor, vilket är alldeles för vanligt i Rumänien.

Familjen kunde inte bara lämna valparna till sitt öde där ute i skogen där de med säkerhet inte hade klarat sig. De tog hand om dem så gott de kunde under sin semesterresa.

Vi fick ett mail med frågan om vi på något sätt kunde hjälpa valparna då hemfärden började närma sig för familjen. Vi tog då kontakt med Alina, som är den stora drivkraften och en fantastisk djurvän på ASIPA, med frågan om de hade möjlighet att ta valparna. Alina tvekade inte en sekund och började förbereda valparnas ankomst.

Trots att det var flera timmars bilfärd till ASIPA:s hägn tvekade inte den fantastiska familjen att köra valparna hela vägen.

Doris är nu i trygghet i hägnet och är redo för att flytta till sitt föralltidhem. Precis som sina systrar är hon ett valpigt charmtroll som älskar att busa runt och leka.