Dolly

Hemma april 2023

Kastrerad tik, född september 2022
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Dollys historia

I den isande novemberkylan ute på ett fält hittades lilla Dolly tillsammans med sin syster Smilla. De höll sig båda i närheten av kroppen av sin döda mamma, den enda trygghet de kände till. Hur mamman dött vet vi inte, eller hur länge valparna tvingats klara sig själva. Valparna var två månader gamla och hade självklart inte en chans att klara sig själva över vintern.

Kvinnan som hittade dem var en stor djurvän som inte hade hjärta att lämna valparna till sitt öde, utan tog med dem hem. Eftersom hon inte hade möjlighet att ta hand om fler djur än hon redan hade ringde hon till Alina för att få hjälp att ta hand om valparna. Alina sade självklart ja, men eftersom det var fullt i hägnet fick de vara kvar hos kvinnan som fick vara jourhem en tid tills det finns plats i hägnet igen.

Så fick Dolly komma till tryggheten med mat, värme och trygghet och hon fick lära känna människor som bryr sig om henne. Trots sin fruktansvärda start i livet är hon en glad och framåt valp som är redo att starta sitt riktiga liv i en kärleksfull familj. Vill du ge vackra Dolly ett hem? Fyll i en intresseanmälan!