Bolec

Kastrerad hane
Född: januari 2022
Storlek: ca 25 kg
Adoptionskostnad: 6900 kr
(11000 kr tillsammans med sin syster Lola)

Bolecs historia

Bolec hittades tillsammans med sin syster Lola i ett dike en kall vinterdag 2022. Där hade de slängts som skräp och hade med all sannolikhet frusit ihjäl om de inte hittats och fått komma i säkerhet. Detta grymma sätt att göra sig av med oönskade valpar är tyvärr fortfarande vanligt i Rumänien, och ASIPA arbetar hårt med att informera om kastrering och erbjuda gratis kastrering av hundar för att minska detta lidande.

De två valparna blev undersökta av veterinär och de visade sig vara friska. De blev avmaskade och vaccinerade och fick snabbt komma till ett av jourhemmen som ASIPA samarbetar med. Under deras första år har de försökt att hitta ett passande hem åt Lola och Bolec i Rumänien, men tyvärr har de ännu inte hittat någon kärleksfull familj. Nu är det dags att de får börja sitt riktiga liv i en familj som vill ta med dem på äventyr och visa allt fantastiskt ett hundliv kan innebära!

Både Bolec och Lola är härligt lekfulla unghundar som gillar andra hundar.

Bolec och Lola är otroligt tighta, och med hela vårt hjärta önskar vi att dessa två får fortsätta leva tillsammans. Därför har de en lägre adoptionskostnad för den som vill adoptera både Lola och Bolec.