Blacky

Hemma februari 2022

Kastrerad hane, född 2012
Storlek: Liten, 8 kg
Adoptionskostnad: 4500 kr

Blackys historia

Blacky delar sitt livsöde med alltför många rumänska hundar. I hela sitt liv har han hållits i en kort kedja ute på gården för att larma om det kommer inkräktare. Han har fått mat och vatten för att överleva, men det är allt han fått. Han har levt sitt liv på samma plats utomhus, i tryckande sommarhetta och isande vinterkyla.

Åren har passerat för Blacky och nu har hans ägare bestämt att tacka honom för sitt arbete genom att behandla honom som skräp. Till Asipa sa ägarna ”Ni kan ta honom och göra vad ni vill, annars gör vi oss av med honom”. Rent krasst skulle det betyda förgiftning, dödligt våld eller utslängd ur bilen längs med en väg.

På Asipa kunde de inte tänka sig att Blacky skulle bli behandlad på det viset, utan de tog hand om honom och lät honom komma till hägnet.

I hägnet har Blacky visat sig vara en vänlig herre trots grymheterna han tvingats genomleva så länge. Han viftar på svansen och går bra tillsammans med de andra hundarna.

Blacky är så värd att få veta vad kärlek, värme och omtanke är under de år han har kvar. Han behöver en familj som bryr sig om honom, en soffa att krypa upp i och få kel, god mat, tuggben och leksaker – allt det där som vi vill ge våra älskade hundar.

Är det du som ger Blacky ett riktigt liv? Fyll i en intresseanmälan!