Curly

Kastrerad hane, född ca 2020
Storlek: ca 45 cm, 13 kg
Adoptionskostnad: 7600 kr

Curlys historia

Curlys liv har inte varit någon dans på rosor! Nej, han har fått kämpa sig fram i livet.

Då Curly blev räddat en varm sommardag 2024 bodde han under mycket dåliga förhållanden ihop med ca 25 andra hundar. Alla dessa hundar bodde i ett mycket dåligt hus ihop med en äldre fattig man. Hundarna var misskött, hungriga och hade knappt något vatten. Det låg avföring runt om i huset och stanken var fruktansvärt. Detta stället var en katastrof för både hund och människa och ingen ska behöva bo på det viset.

Hur Curly hamnade hos denna mannen eller hur hans liv har varit innan han kom dit, det vet vi inte. Vad vi vet är att Curly hade en enorm tur som blev räddat från detta stället av en person som hade noterat alla dessa hundar och hade sett hur dåligt dom mådde. Personen hade dock inte möjlighet att rädda alla hundarna, men Curly var en av dom lyckliga som kom bort från från denna misär.

Då Curly kom till ASIPA var han mager och i ett förfärliga skick. Han blev undersökt av våran fantastiska veterinär, han fick äta sig mätt och han fick en mjuk bädd att sova tryggt i. Curly kunde äntligen, efter många år, slappna av.
Curly är en stillsam kille som kommer fint överens med dom hundar han mött. Han är en blygsam och snäll kille där hans lilla kropp skriker efter kärlek och mjuka smekningar.

Vill ni ge Curly ett kärleksfullt hem? Då är ni varmt välkomna med en intresseanmälan till oss.